Dispečerska služba

034/336-238; BESPLATNI POZIV: 0800/034-033

POČETAK POSTAVLJANJA KOTLOVA NA GAS

28.02.2022

Sa nestrpljenjem smo čekali dolazak kotlova, čak i oni koji nisu verovali u realizaciju modernizacije daljinskog grejanja ,,Energetike,, doo, sa strepnjom su iščekivali da se ostavari najavljeno jer znamo koliko je za sve nas prelazak na grejanje na prirodan gas bitan.  
Danas ,,Energetika,, doo je počela sa postavljanjem kotlova na gas. Neverica nestaje, nestrpljenje da se vidi koje benefite će nam doneti raste. Dok čekamo isporuku petog blok kotla, ne gubimo vreme. Realizacija plana modernizacije daljinskog grejanja ,, Eneregetika,, doo je u toku. Postavljaju se četiri od pet kotlova koja su predviđena za ugradnju modernijeg, savremnijeg sistema za daljinsko grejanje.

Ranije pristigli plato je postavljen na kome je dizalica nosivosti 500 tona, skinut je deo krova na fabrici da bismo danas spremno dočekali početak postavljanja kotlova na ležišta na kojima je u toku njihova montaža, opremanje i formiranje svih cevnih elemenata.

Napominjemo da je ovo poslednja sezona grejanja na ugalj, posle čega nas očekuju, na obostrano zadovoljstvo, dugoočekivani čistiji dani za Kragujevac.